фото: Ralph_PH, Уикипедия Любопитно признание направи един от най-близките до кралицата на Великобритания. В

...
фото: Ralph_PH, Уикипедия Любопитно признание направи един от най-близките до кралицата на Великобритания. В
Коментари Харесай

Прессекретар на Елизабет II: В кралското семейство няма расизъм

фото: Ralph_PH, Уикипедия 

Любопитно признание направи един от най-близките до кралицата на Англия.  В кралското семейство няма расизъм. Това твърди някогашен прессекретар на кралица Елизабет II, съобщи Би Би Си.

Изказването идва малко откакто Хари и Меган споделят в изявление с Опра Уинфри, че член на кралското семейство е бил обезпокоен за цвета на кожата на бебето им Арчи, тъй като майката на Маркъл е афроамериканка. Меган отбелязва, че монархическото семейство е отказало кралска купа и защита за детето ѝ.

Съпругата на Хари споделя още, че е имала и мисли за самоубийство точно поради това.

" Не желаех повече да пребивавам ", споделя Маркъл през сълзи в изявлението си с Опра.

Бившият прессекретар на кралицата обаче отхвърля сходна версия. Чарлз Ансън означи, че като коментатор на сватбата на двойката си спомня единствено " несъмнено възприятие на гостолюбие към Маркъл и утвърждение на брака....Не считам, че има расизъм в кралското семейство, въобще. "

В двучасово интервю пред Опра Уинфри Маркъл и Хари направиха серия от изненадващи разкрития. Дългоочакваният материал беше излъчен на 7-ми март, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР